Om

Dorte Linda Hansen

Velkommen til Livet i Glimt

Jeg er en kristen skribent og kunstner bosiddende i København. På denne side kan du læse små historier og refleksioner om livet. Du kan læse uddrag fra mine digtsamlinger, som det er planen at få udgivet som fysiske bøger hen af vejen. Her er link til artikler, jeg har skrevet for avisen Udfordringen og du kan læse dele af min rejsefortælling fra Thailand, Cambodja og Vietnam. Du er også velkommen til at tage et kig i mit galleri med fotos og andet kunst og hvis du har lyst til at høre noget af mit musik, så har jeg nogle af mine sange liggende på SoundCloud, hvor du også er velkommen til at tage en lytter. Sangen ‘Under en åben himmel’ som også er på SoundCloud er for øvrigt titelsangen til den digtsamling, som er den første digtsamling, jeg har planer om at få udgivet.
For mig er det vigtigt at have hjertet med i alting, for det er derudfra, at glæden og lysten til at skabe, springer. At være til stede i nuet og at leve efter sine drømme er en livskunst. Det er min intention, at det må få mere og mere plads i en verden fuld af idéer om, hvordan min livsvej kan skrues sammen.
 

Jeg har mange passioner, og en af de helt store er skrivning. Jeg skriver indenfor diverse genrer, og også gerne med en samfundsdebatterende vinkel. Drømmen om at skrive har eksisteret i en del år, og jeg har i mange år skrevet digte, men det er først de senere år, at der er dukket andre skriveprojekter op. For mig er det blevet et vedvarende tilbagevendende emne at skrive og sætte ord på tanker om det samfund, jeg lever i, det der berører mig: gennem møder med mennesker, troen på Gud og drømmen om mere og mere frihed til at leve fuldt ud under en åben himmel. At skrive er for mig livseliksir. Om det berører mennesker og gør en forskel, kan jeg ikke vide med sikkerhed, men det giver mig energi og glæde over livet, når jeg ser og oplever ting i min hverdag og ude i verden, og det er mit håb at bringe bare et glimt af dette videre til andre. Må du blive opmuntret gennem indlæggene her på siden.

Har du spørgsmål eller kommentarer til indholdet på siden, er du velkommen til at skrive en kommentar eller sende en mail gennem ‘Kontakt’, så svarer jeg gerne tilbage.

Med venlig hilsen

Dorte Linda Hansen

 

 

Skriv en kommentar